Aspibivak

Aspibivak

Een regionaal stoofpotje van nieuwe vriendschappen overgoten met een sausje van spel en actie, da's Aspibivak!

Wat?

Aspibivak is een knaloranje vijfdaags bivak, enkel en alleen voor aspi's. Je wordt er ondergedompeld in spel, maakt kennis met de tradities en gewoonten van andere Chirogroepen en houdt er vooral een heleboel nieuwe vrienden aan over.

Wie kan mee?

Aspi's natuurlijk! 

Voorwaarden om te kunnen inschrijven

  1. Zorg dat je in het GAP bent ingeschreven als Aspi. 
  2. Hou je Chirologin bij de hand. Die heb je nodig. 
  3. Je betaalt meteen online. 

Vraag dus nu al aan je leiding dat ze je mailadres juist invullen in GAP (dat is de website voor ledenadministratie). Is dat in orde, vraag dan je Chirologin aan en spreek af met je ouders als je niet zelf online kunt betalen (Bancontact of creditcard).

Hoeveel kost dat?

Voor Aspibivak betaal je €99. In ruil daarvoor krijg je een vijfdaagse (vier nachten) in volpension! Na afloop krijg je een bewijs van deelname. In sommige gemeenten krijg je daarmee je inschrijvingsgeld gedeeltelijk of volledig terugbetaald. 

Schrijf je nu in voor Aspibivak!

Wanneer en waar?

Het bivak wordt georganiseerd door de verbonden, in drie periodes. Je schrijft je in voor jouw eigen regio of verbond!

Ten laatste twee weken voor vertrek krijg je een deelnemersbrief met verdere info. Zo kom je onder andere te weten waar je logeert, wat het thema is en wat je moet meenemen.

Je bent het hele bivak aanwezig. Later aankomen of het bivak vroegtijdig verlaten is dus niet toegestaan.

Uitschrijven?

Al ingeschreven, maar kan je er om de een of andere reden toch niet bij zijn? Stuur dan een mailtje naar het e-mailadres dat je vindt in de bevestigingsmail van je inschrijving. Vermeld zeker je naam en de reden waarom je je wilt uitschrijven.